Voetbalfans

Winnen met wedden op voetbal kan dat?

Nou, dat kan, of je wint of verliest, is volledig afhankelijk van jezelf. Natuurlijk speelt geluk een grote rol en de kans dat je mis zit is groot. Maar er zijn tal van bekwame gokkers die hun brood verdienen met het bestuderen van de wedstrijden en goede beslissingen nemen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van wedden op voetbal.

Voordeel van wedden op voetbal

Potentieel voor winst

Bij voetbalweddenschappen is er geen gebrek aan mogelijkheden. Van vermenigvuldigers tot de normale  single weddenschappen, er zijn verschillende manieren waarop je kunt inzetten en winnen.

Bookmakers bieden weddenschappen op bijna alles wat je maar kunt bedenken. Als je insider informatie hebt en goed geïnformeerd bent over een bepaalde onbekende club of speler, is de kans aanwezig dat je goed zit met je weddenschap.

Je kunt nu zelfs in real-time wedden en geld inzetten op wie het volgende doelpunt zal scoren of wie de volgende hoekschop zal incasseren. Met de mogelijkheid om op praktisch alles te wedden, is de aantrekkingskracht van wedden op voetbal groot. De constante toestroom van nieuwe sportfans bevestigd dat.

Er zijn succesverhalen te vertellen over mensen die de jackpot wonnen en duizenden euro’s rijker werden. Wedden op onmogelijke uitkomsten en puur geluk waren vaak de oorzaak dat er veel geld verdient werd. Denk aan het seizoen dat Leicester City kampioen werd in Engeland, de uitbetalingen aan de winnaars van deze voorspelling waren de hoogste in de geschiedenis van het gokken op voetbal.

Leuk om te spelen, gemakkelijk te leren

Wedden op sport is altijd vermakelijk en gemakkelijk te begrijpen en te leren. Je wordt natuurlijk niet binnen een week een expert maar als je al een voetbalfan bent, bezit je al veel waardevolle kennis die je kunt gebruiken voor je voorspelling.

Er zijn genoeg bronnen te vinden om een analyse te kunnen maken, daar komt bij dat voetbal een van de meest besproken onderwerpen is. Van blogs en forums tot tv-programma’s, er is een overvloed aan informatie tot je beschikking. Een wedstrijd voorspellen is gemakkelijk en leuk, en je kunt het meeste van wat je moet weten gewoon leren door elk weekend naar voetbalwedstrijden te kijken.

Vaardigheid en geluk

In tegenstelling tot casino’s is wedden minder afhankelijk van geluk en meer van vaardigheid. Ervaren gokkers kunnen duizenden euro’s per jaar verdienen door simpelweg goed onderbouwde en doordachte weddenschappen te plaatsen. Door nauwkeurig onderzoek en toewijding, heb je je kansen om je weddenschappen beter te voorspellen, bijvoorbeeld wie er winnaar wordt van de Champions League finale.

Natuurlijk, het is niet allemaal vaardigheid. Geluk speelt ook een grote rol. Een mislukte weddenschap kan je veel geld kosten als je te veel risico neemt. Het gaat ook de andere kant op. Als je geluk hebt en je gokje op wonderbaarlijke wijze slaagt, krijg je een leuke uitbetaling.

Als je slim bent en weet hoe je moet wedden en wanneer je moet stoppen, heb je al een enorm voordeel ten opzichte van het grootste deel op anderen. Hoewel dit in het begin misschien gemakkelijk lijkt, is het lastig om je aan te houden. De uitdaging om meer geld in te zetten is groot, iets dat je op de lange termijn veel geld kan kosten.

Door alle weddenschappen goed te onderzoeken voordat je ze plaatst en weloverwogen beslissingen te nemen in plaats van op je gevoel te vertrouwen, heb je een goede kans om wat geld te verdienen. De reden dat bookmakers geld verdienen, is dat er voldoende onervaren gokkers zijn die proberen rijk te worden met risicovolle weddenschappen. Zorg ervoor dat je niet een van hen bent.

Nadelen bij voetbalweddenschappen

Kansen zijn niet in jouw voordeel

Bij gokken is de kans op winnen niet in je voordeel. Bookmakers bouwen verschillende factoren in om die hun  geld moeten opleveren. De kansen zijn altijd in het voordeel van de bookmaker, ongeacht welk mooi verhaal ze je vertellen. Uiteindelijk zijn het de bookmakers die grootste winsten opstrijken en niet de gokkers.

Wanneer je gokt, moet je begrijpen dat de kansen niet in je voordeel zijn en dat de kans groter is dat je geld verliest dan dat je wint. Bookmakers weten wat ze doen als ze de ods bepalen, het is niet hun bedoeling om zomaar iedereen geld te laten winnen.

Verslavingsprobleem

Wedden kan verslavend zijn, en bij voetbal is niet anders. Zelfs als je ‘geluk’ hebt en een paar weddenschappen wint, is de kans groot dat je door wilt gaan. Zoals hierboven vermeld, zijn de kansen niet in je voordeel, en hoe gelukkig je soms ook bent, het is waarschijnlijker dat je vaker zult verliezen dan winnen.

Het is gemakkelijk om erin te worden gezogen, en het is buitengewoon moeilijk om eruit te komen. Zoals elke verslaving, zul je altijd in de verleiding komen om die extra weddenschap te plaatsen, om het nog een keer te proberen, om jezelf de kans te geven om rijk te worden en klaar te zijn voor het leven. In verreweg de meeste gevallen gaat dat niet gebeuren.

Conclusie

Terug naar de vraag: “Is voetbalweddenschappen winstgevend?” In het algemeen, nee. Hoewel de statistieken variëren, wordt geschat dat 90% van de sportgokkers meer verliest dan wint. Dit is geen veelbelovende statistiek, maar je moet er rekening mee houden dat de meeste van deze mensen casual gokkers zijn die niets liever willen dan wat plezier hebben en de kans pakken om wat geld te verdienen .

Je kunt naar hartenlust wedden, zorg er gewoon voor dat je binnen je budget blijft en logisch blijft denken. Als je dat doet en gebruik maakt van nuttige informatie kan je vaker winnen.

Hoewel het altijd leuker is om je weddenschappen te winnen, halen we de meeste opwinding uit het plaatsen van de weddenschappen zelf. Als je het je kunt veroorloven, plaats dan wat weddenschappen. Het is spannende en vermakelijk en wie weet? Misschien heb je het dit keer wel goed als het laatste fluitsignaal klinkt.