Winnen met strategie

Gebruik deze strategie bij voetbalweddenschappen

Het is voor beginnende gokkers vaak erg lastig om goed van start te gaan bij het voorspellen van voetbaluitslagen. Het voornaamste voordeel aan voetbalwedstrijden is dat je ze vaak live kunt volgen op televisie. Daarbij is er erg veel informatie beschikbaar over de meeste voetbalclubs, waardoor het eenvoudig is om statistieken van bepaalde clubs in te zien. Denk bijvoorbeeld aan het aantal schoten op doel in vorige wedstrijden, het aantal tegendoelpunten wat een ploeg gehad heeft, en meer van dat soort informatie.

Hoewel je bij wedden op voetbal en gokken in het algemeen altijd een deel geluk moet hebben, kun je ook, zeker bij wedden op voetbal, veel winst behalen met het doen van research en het hebben van kennis van zowel de teams die spelen als de spelers in het team. En naast deze kennis en research zijn er ook meerdere strategieën voor wedden op voetbal en als je een van deze wedstrategieën aanhoudt, vergroot je ook weer de kans op winst. Uiteindelijk is het verstandig om je eigen wedstrategie te bepalen en te vinden.

Combineren kan soms handig zijn

Allereerst willen we je de volgende tip geven: soms is het handig om weddenschappen te combineren voor grotere winsten. Deze weddenschappen kun je combineren in dezelfde wedstrijd, als je bijvoorbeeld veel kennis hebt en veel research hebt gedaan van en over de twee teams die gaan spelen en de spelers die in deze teams zitten. Dan heb je gewoon heel veel kans om veel winsten te pakken, zeker als je het combineert met meerdere weddenschappen in diezelfde wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld op het eindresultaat plus doelsaldo wedden, maar kun je ook wedden op het aantal kaarten en op wie gaat scoren.

Als je in dit voorbeeld dan alle drie de weddenschappen goed hebt en de odds zijn in jouw voordeel, dan kun je na één wedstrijd ineens heel veel winst uitgekeerd krijgen, zeker als je deze wedstrijd goed in de gaten houdt terwijl deze wordt gespeeld, zodat je eventueel nog zaken kunt aanpassen en kunt zien hoe de odds van de bookmakers wisselen.

Maar er zijn nog meer strategieën die we graag uit de doeken doen. Zo kun je inzetten op de verliezer bij bookmaker A en inzetten op de winnaar bij bookmaker B voor goede spreiding en zo kun je ook profiteren van de verschillen in odds. Dit is eigenlijk gewoon goede risicospreiding.

Ga niet roekeloos zomaar iets inzetten

Misschien verwacht je het niet, maar kennis en research doen is de basis van wedden op voetbal. Als je hier goed in bent en dit ook goed hebt gedaan, dan sta je zoveel stappen voor op andere spelers en dan heb je een groot deel van het werk al gedaan en dan weten we zeker dat het goed gaat komen en dat je, desnoods op lange termijn, winstgevend gaat wedden. Zijn er nog meer tips die we kunnen geven aan de beginnende speler? Uiteraard. Deze tip zal je misschien verbazen, maar soms is het goed om niets te doen en niet in te zetten. Je kunt vanwege je enthousiasme en vanwege de kansen die je ineens ziet roekeloos gaan inzetten.

En roekeloos inzetten is iets wat we uiteraard niet willen. Dus soms is het echt goed om even niets te doen en gewoon even aan te kijken hoe een wedstrijd zich ontwikkelt of hoe een bepaald team zich gedurende het seizoen en gedurende de competitie ontwikkelt. Daarnaast is het aan te raden om een vast budget te hanteren per maand bijvoorbeeld. Als je door je budget heen bent en de maand is nog niet voorbij, dan stop je gewoon voor die maand met wedden op voetbal. Als je maar blijft doorgaan met inzetten en met wedden op voetbal, dan kun je een hoop geld gaan verliezen. En dat is niet de bedoeling. De volgende maand speel je vast beter.

Weddenschappen die je moet vermijden

Misschien zou je het niet denken, maar er zijn ook zeker weddenschappen die je beter kunt vermijden. Gewoon niet alle weddenschappen zijn even goed en daarom doe je er dus verstandig aan om sommigen te vermijden. Maar welke eigenlijk en waarom? Ook dat vertellen we je graag. Zo zijn er weddenschappen met te hoge odds. Die kunnen aantrekkelijk zijn, maar de kans dat je wint is klein, vandaar ook de hoogte van de odds. Dit kun je wel af en toe doen als je er echt van overtuigd bent dat je gaat winnen, maar dat moet je zeker niet te vaak doen, want dan kun je een hoop geld gaan verliezen. Wat is dan slimmer om te doen?

Het is slimmer om bijvoorbeeld kleinere winsten te pakken dan hopen op een grote klapper. En een grote klapper kun je zeker wel maken als je inzet op een weddenschap met hoge odds, maar de kans dat je die verliest is een stuk groter. Dus steeds een klein beetje winst pakken met lagere odds is wat ons betreft veel slimmer en tactischer. Hopelijk heb je er wat aan en kun je binnen de kortste keren veel geld verdienen. Bekijk de weddenschappen goed met alleen maar te hoge odds, zeker als er ook helemaal geen optie is om een optie te nemen op een weddenschap met lagere odds. Er zijn gelukkig nog genoeg andere weddenschappen.