Atletiek

Wedden op atletiek

Atletiek kent veel onderdelen, hierdoor kun je op veel manieren een sportweddenschap afsluiten. Zo zijn er onderdelen zoals estafette, horden, discuswerpen, kogelslingeren, speerwerpen, hoogspringen, kogelstoten, hink-stap-springen, snelwandelen, zevenkamp vrouwen en de tienkamp mannen.

Atletiekweddenschappen kennen een lange traditie

Er wordt al jarenlang gewed op Atletiek. In de achttiende en negentiende eeuw waren er al weddenschappen op het onderdeel snelwandelen. In Engeland was het net zo populair als het wedden op paarden en boksen. Het mooie aan het wedden op Atletiek is dat er veel atletiekweddenschappen plaatsvinden en ze steeds meer uaangeboden worden door online bookmakers. Je kunt tegenwoordig wedden op diverse onderdelen en ook per onderdeel zijn er verschillende weddenschappen af te sluiten.

Wedden op atletiek geeft je meer spanning tijdens het kijken, komt je voorspelling uit? Gaat het wereldrecord verbroken worden zoals je voorspelt had. En misschien heb je aangeven na hoeveel minuten bijvoorbeeld deelnemers af zullen vallen en hoe hoog er gesprongen wordt, hoe snelle tijd er wordt neergezet en wie de nummers één, twee en drie worden.

Hoe kan ik wedden op atletiek?

Dit is heel simpel, meld je aan bij een bookmaker, schrijf je in en ontvang een bonus als je een storting doet. Vervolgens kan je naar de specifieke pagina van Atletiek. Grote evenementen zoals de Europa Cup, WK en Olympische Spelen zijn aanwezig, je kunt direct een weddenschap plaatsen.